Vandaag voor 16.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Boskoop, 27 december 2018

Geachte relatie,

Nog een aantal dagen en dan doet het jaar 2019 zijn intrede. Als bedrijf mogen wij terugkijken op een succesvol jaar, waarin vele transporten tussen Boskoop en Zundert door ons verzorgd werden. Ook u wil ik, via deze weg, hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat u het afgelopen jaar in RVH Transport heeft gehad.

De crisis is voorbij
De crisisjaren in de transportsector liggen gelukkig weer achter ons en inmiddels is er meer dan voldoende werk. Binnenkort zal het wagenpark van RVH Transport daarom uitgebreid worden met een derde vrachtauto. Ook deze moet uiteraard bestuurd gaan worden door een goede chauffeur.

Krapte op de arbeidsmarkt
Graag neem ik u mee in het probleem waar de meeste transportbedrijven momenteel mee worstelen en dat is: gebrek aan gekwalificeerd personeel. Helaas vormt RVH Transport daarop geen positieve uitzondering, waardoor ons motto: ‘vandaag besteld, morgenochtend vroeg in huis’ onder druk is komen te staan.

Al ruim een half jaar ben ik zeer actief op zoek naar gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs. Voortdurend haken geschikte kandidaten af op de nachtelijke werktijden. Omdat ook personeelsbemiddelaars momenteel geen goede vrachtwagenchauffeurs kunnen leveren, die ook nog eens bereid zijn om ’s nachts uw planten te vervoeren, ben ik helaas genoodzaakt om alleen nog overdag transporten te gaan verzorgen.

Nieuwe vervoerstijden
Met ingang van 1 januari 2019 hopen wij iedere morgen (van maandag t/m vrijdag) om ongeveer 05.00 uur vanuit Boskoop te vertrekken richting Zundert.

  • Voor u als opdrachtgever zal er in principe weinig veranderen. U kunt de vervoersopdrachten tot 16.30 uur telefonisch of per email blijven doorgeven. Dan worden de bestelde goederen de volgende werkdag afgeleverd.
  • Voor u als ontvanger zal er iets meer veranderen. De bestellingen worden voortaan uitsluitend overdag geladen en verspreid over dezelfde dag bij u afgeleverd. U zult hierdoor dus een extra dag moeten inplannen!

Ons motto
Natuurlijk blijven wij ons, evenals voorheen, optimaal inspannen voor onze klanten en daarom wordt ons nieuwe motto: ‘vandaag voor 16.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis’. Uiteraard krijgt u ook in de toekomst dezelfde persoonlijke benadering en kwaliteit van dienstverlening, zoals u die tot op heden van ons gewend was.

Mocht u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebben over deze noodzakelijke wijziging in onze dienstverlening, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Telefonisch ben ik bereikbaar op het nummer: 0172 – 53 31 60 of u kunt een e-mail sturen naar info@rvhtransport.nl.

Vertrouwend op uw begrip en op een duurzame voortzetting van onze relatie, verblijf ik.

Met vriendelijke groet,

René van Herk

RVH Transport